Are you banned? Problems registering?

Are you banned, but don't think you did wrong? Are you having problems registering? Read this post first. If you still have questions, contact forum staff at staff (at) skyscrapersim (dot) com to get help.

Author Topic: February 26 2010 build  (Read 2317 times)

Offline Rico

  • Member
  • *****
  • Posts: 720
    • My Youtube channel:Ricohallo22
Re: Current Build: February 26 2010 build
« Reply #15 on: March 01, 2010, 12:34:02 PM »
oh, now it works! :) (see attached file)
its very weird.


Offline Alex

  • Member
  • *****
  • Posts: 867
  • alpaljl
Re: Current Build: February 26 2010 build
« Reply #16 on: March 01, 2010, 02:10:33 PM »
Yeah... I can't get the file to open.  What do I do?

-Alex

Did you download the patch?  Are you running the stuff in that patch directly or did you combine it with the 20/2/2010 build?


Well... Chris... where is the patch?

-Alex



Offline Chris

  • Formerly ThyssenElevator95
  • Member
  • *****
  • Posts: 4949
Re: Current Build: February 26 2010 build
« Reply #17 on: March 01, 2010, 02:31:01 PM »
Yeah... I can't get the file to open.  What do I do?

-Alex

Did you download the patch?  Are you running the stuff in that patch directly or did you combine it with the 20/2/2010 build?


Well... Chris... where is the patch?

-Alex

*Ahem*

Offline Alex

  • Member
  • *****
  • Posts: 867
  • alpaljl
Re: Current Build: February 26 2010 build
« Reply #18 on: March 01, 2010, 05:25:21 PM »
Yeah... I can't get the file to open.  What do I do?

-Alex

Did you download the patch?  Are you running the stuff in that patch directly or did you combine it with the 20/2/2010 build?


Well... Chris... where is the patch?

-Alex

*Ahem*


Got it!  What OS were you using when you took this picture?

-Alex



Offline Chris

  • Formerly ThyssenElevator95
  • Member
  • *****
  • Posts: 4949
Re: Current Build: February 26 2010 build
« Reply #19 on: March 01, 2010, 05:46:52 PM »
Yeah... I can't get the file to open.  What do I do?

-Alex

Did you download the patch?  Are you running the stuff in that patch directly or did you combine it with the 20/2/2010 build?


Well... Chris... where is the patch?

-Alex

*Ahem*


Got it!  What OS were you using when you took this picture?

-Alex

The OS I have been running since January...just with the classic theme.

 

Powered by EzPortal